Moderne trouwauto huren

Sorteer op:
Ga naar pagina:
Pagina :  1 van 2

Ferrari F430 F1 Spider

De elegante lijnen van deze prachtige Ferrari F430 F1 Spider in de kleur Rosso Corsa laten menig hoofd jouw kant opdraaien. Deze supercar kan binnen 4 seconden van 0 tot 100 km/u accelereren en een topsnelheid van over de 300 km/h bereiken!
v.a. €1.099 per dag
1 KM

Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder

Onze hagelwitte Lamborghini Gallardo Spyder staat voor je klaar. Het verbluffende motorgeluid van de 5.2 liter V10 is fenomenaal, laat staan het modern agressieve uiterlijk van de Italiaanse vechtstier. De Lamborghini Gallardo kan binnen 4 seconden van 0 tot 100 km/u optrekken en een topsnelheid van 315 km/h bereiken!
v.a. €1.350 per dag
1 KM

Maserati GranTurismo MC Stradale

Met de Maserati GranTurismo MC Stradale is Maserati erin geslaagd een racemonsterversie van de GranTurismo te produceren. Maserati Corse – vandaar het MC in de naam, van Maserati’s sportafdeling – toverde de GranTurismo S om in een lichtgewicht machine die precies legaal genoeg is om de openbare weg op te mogen.
v.a. €799 per dag
1 KM

Ford Mustang Coupe

Voor slechts EUR 645- per dag te huur, prachtige witte Ford Mustang Premium, nieuw facelift model! Dit is de enige witte Ford Mustang Coupe (facelift model) die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 0,75 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze stoere mustang om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
v.a. €375 per dagdeel
1 KM

BMW 5-serie

De BMW 5-serie heeft een ruim interieur. Het interieur is voorzien van prachtige leren stoelen met veel beenruimte. Hierdoor is de auto ideaal voor grote trouwjurken.
v.a. €75 per uur
1 KM

Dodge Challenger huren

Voor slechts EUR 595,- per dag te huur, prachtige witte Dodge Challenger, nieuw model! Dit is de enige witte Dodge Challenger die binnen Nederland wordt verhuurd! 150 km vrij en daarna slechts EUR 0,75 extra per km. Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze Challenger om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!
v.a. €350 per dagdeel
1 KM

Jaguar F-type

Het was de held van de autosalon van Parijs: de Jaguar F-Type. De Jaguar F-Type is een sportauto die alleen Jaguar kan creëren, met moeiteloze prestaties en een exacte, wendbare handling. Onze F-Type is tevens voorzien van een speciaal uitlaatsysteem voor een waanzinnig geluid.
v.a. €599 per dag
1 KM

Ferrari 360 Modena Spider

Een echte Ferrari als trouwauto? Dat kan! Deze ras Italiaan geeft absoluut een toegevoegde waarde aan jullie huwelijk. De exotische verschijning en de snerpende V8 motor zullen er zeker voor zorgen dat jullie in het middelpunt van de belangstelling staan.
v.a. €750 per dag
1 KM